Workshop i fotografi med HANS CARLÉN, Stockholm – 20.-27. Oktober 2018

Hans, granatæbleI efteråret 2018 kommer den svenske fotograf Hans Carlén til det smukke Andalusien og holder en intensiv foto-workshop for begyndere og let-øvede på refugiet Garden of lemons.
Hans Carlén har i 30 år arbejdet som professionel fotograf for svenske tidsskrifter og reklamebureauer i Stockholm. De seneste 10 år har han været ansat i det førende fotobureau ”Bsmart”, hvor han sideløbende med at tage billeder har været ansvarlig for undervisningen og opbygningen af de kreative teams på bureauet.

Kurset henvender sig til alle, der har et eget digitalt kamera og har lyst til at fordybe sig ved at udforske kameraets mangfoldige tekniske muligheder. Vi ønsker at inspirere til at tage nogle flotte og raffinerede billeder – og ganske enkelt til at stille kameraet på andet end auto-funktion.

AlbuñuelasI løbet af kurset kommer du således i dybden med mulighederne bag dit eget kamera. Du lærer at tage billeder ved at arbejde med selve håndværket, med motiverne og med teorien om opbygningen af et billede.

Vi arbejder med:

  • Kameraets opbygning , indstillinger og programmer
  • Eksponering, lukketid, dybdeskarphed, blænde, ISO og hvidbalance
  • Billedanalyse, komposition, motiver, det gyldne snit

Kurset finder sted på det danskejede refugium Garden of lemons, hvor Ingo Schauser og Henrik Vilain har skabt et sted, der byder en vidunderlig ramme for fordybelse, ro og fælleskab. Et paradis for enhver fotograf med inspirerende motiver overalt i haven såvel som på fincaen!

Henrik er husets kok og laver vidunderlig mad, der er inspireret af det nordiske, det arabiske og af middelhavs-køkkenet der stimulerer alle sanser – også fotografens øje. Maden er en vigtig del af kurset, fordi maden skaber fællesskab, og fordi god mad påvirker krop og sjæl.

mandelblomstUndervisningen foregår både individuelt og i gruppe med tanke på, at du udvikler dine evner som fotograf. Klimaet i oktober er et behageligt Middelhavsklima, hvor der er rig mulighed for at arbejde både inde og ude.

Har du en partner, der har lyst til at være med, er der rige muligheder for en dejlig uge, idet området er perfekt til ture ud i landskabet eller også kan man nyde freden og roen omkring poolen eller i rosenhaven.

Der vil i løbet af ugen blive tilbudt ture ud i naturen, til kysten og til Granada.
gammel port